Exclusief meubilair voor binnen en buiten

Ben jij ook zo’n meerwaardezoeker die van elk moment wil genieten? Je hebt groot gelijk! Je brengt nergens zoveel tijd door als thuis, dus het loont echt de moeite om je huis en je tuin zo in te richten dat je je er voor meer dan 100 procent op je gemak voelt. Mooie en comfortabele meubels spelen hier een grote rol in. Zij zorgen ervoor dat je interieur, je tuin en je terras een klein paradijsje worden waar je graag wil vertoeven.

Feel good factor

Comfortabele meubelen met een strak design vind je bij de ontwerpen van Linteloo. Dit internationale merk werd zo’n 20 jaar geleden opgericht in Nederland. Linteloo werkt samen met een aantal internationale designers. Hun gemeenschappelijke doel is om meubelstukken te ontwerpen die zowel huiselijk, ontspannend en comfortabel zijn en er tegelijkertijd modern en mooi uitzien. Bij Linteloo vind je voornamelijk zitbanken en zithoeken.

Tijdloos, uniek design

Wanneer je op zoek bent naar elegante en exclusieve meubels voor buiten, vind je vast je gading in de collectie van Manutti. Al dit buitenmeubilair wordt in België gemaakt. De sleutelwoorden van de designs die door Manutti worden uitgewerkt zijn innovatie, vakmanschap en kwaliteit. Alle meubels die door deze producent gemaakt worden, zijn zowel praktisch als mooi ontworpen. Wanneer je het buitenmeubilair van Manutti bij je thuis installeert, zit je gegarandeerd op elk moment van de dag comfortabel en gezellig. Zowel voor lounge zitmeubelen, tuintafels, tuinstoelen en tuinbanken als voor bartafels, barkrukken, ligbedden en ligzetels, easy chairs, parasols, zonnezeilen, salontafeltjes en buitentapijten kun je bij Manutti terecht.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Ben je helemaal gewonnen voor het idee om je interieur en/of je terras en tuin een make-over te geven, maar weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Dan is het altijd een prima idee om een expert in te schakelen. Interieurarchitecten zijn perfect geplaatst om jou hierbij op weg te helpen. Wanneer je zo’n specialist inschakelt, neem dan zeker wat foto’s mee van de ruimte die heringericht mag worden en van de rest van je huis of tuin. Zo krijgen ze een goed idee van de omgeving waarin ze kunnen werken. Verder kun je ook altijd een moodboard samenstellen of alvast ideetjes opdoen in een speciaalzaak. Test ook zeker de meubels die je mooi vindt. Mooie meubels die niet comfortabel zitten, zijn zonde van het geld. Vervolgens kun je aan de slag gaan met een interieurarchitect. Op basis van jouw info, foto’s, verwachtingen en stijl wordt er een gedetailleerd plan opgesteld. Wanneer je hier helemaal mee akkoord bent, kun je je plan in realiteit omzetten. In no-time geniet jij van je eigen paradijsje, binnen of buiten!