Waarom kiezen voor het incontinentiemateriaal van Tena?

Tena is marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal en al jaren maakt het bedrijf handige producten die ervoor zorgen dat mensen zich comfortabeler en zelfverzekerder voelen. Urineverlies is een serieus probleem en in de regel een medische klacht waar weinig tot niets aan te doen is. Maar je kunt het wel bestrijden. Met incontinentiemateriaal zorg je ervoor dat je droog blijft, dat doorlekken niet mogelijk is en dat nare geurtjes verdwijnen. Daardoor voel je jezelf een stuk prettiger en ook zelfverzekerder. Waarom je voor de oplossingen van Tena zou moeten kiezen vertellen wij je in onze blog.

Het assortiment van Tena

Tena is marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal en de fabrikant maakt verschillende producten voor zowel mannen als vrouwen. Van inleggers tot aan verbanden en van slips tot aan pants. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, voordelen en absorptieniveaus. Laten we eens een kijkje nemen hoe het assortiment van Tena eruit ziet;

  • TENA Lady inlegkruisjes absorptieniveau is maximaal 240 ml
  • TENA Lady verbanden absorptieniveau is maximaal 1060 ml
  • TENA Lady pants absorptieniveau is maximaal 880 ml
  • TENA Men inleggers absorptieniveau is maximaal 700 ml
  • TENA Men pants absorptieniveau is maximaal 2500 ml
  • TENA Men flex absorptieniveau is maximaal 3520 ml
  • TENA Men slip absorptieniveau is maximaal 4435 ml
  • TENA Comfort absorptieniveau is maximaal 3500 ml

Wat is de juiste keuze?

Uiteraard speelt het geslacht een rol in de keuzes die je maakt, want zoals je ziet zijn er producten speciaal voor mannen en vrouwen. De keuze uit producten die voor beide geslachten geschikt zijn, is iets beperkter. De keuze die je maakt (of zelfs moet maken) is ook afhankelijk van hoeveel urine je verliest. Wanneer je soms een druppeltje verliest na het urineren of bij inspanningen, kun je spreken van licht urineverlies. Terwijl scheuten matig urineverlies worden genoemd. Als de blaas ongecontroleerd wordt geleegd spreken we over zware incontinentie. Logischerwijs moet je het incontinentiemateriaal hierop afstemmen.

Tena producten vergelijken en de juiste keuzes maken

Door een grote hoeveelheid producten kan het soms verwarrend zijn welk product nu het beste bij jouw situatie past. Daarom is het ook verstandig om je goed in te lezen en om de producten met elkaar te vergelijken. Vaak wordt bij een omschrijving vermeld of het product geschikt is bij licht, matig of zwaar urineverlies. Twijfel je nog steeds over welk product van Tena je het beste kunt kopen? Dan kun je ook advies inwinnen bij de specialist. Bijvoorbeeld bij een supermarkt, drogisterij of een online webwinkel waar de producten verkrijgbaar zijn.

Wat is Tena discreet?

Tena discreet is de nieuwe naam van Tena Lady. Het merk heeft gekozen voor een naamsverandering, omdat Tena Lady niet meer in de huidige markt past. Het bedrijf wil ook de nadruk leggen op de discretie en dat het incontinentiemateriaal optimaal beschermt en voor het meest optimale draagcomfort zorgt. Veel producten krijgen een nieuwe verpakking en dus ook een nieuwe naam. Daarnaast zijn de producten verbeterd om gebruikers nog meer comfort en bescherming te bieden.