Deze kleine kaart bezorgt je tal van grote voordelen!

Durf jij tegenwoordig ook niet meer goed naar het schermpje te kijken wanneer je aan het tanken bent? De brandstofprijzen swingen immers ook de pan uit. Je wagen voltanken is dan ook een grote, maar noodzakelijke, hap uit je budget. Gelukkig bestaan er manieren om de kosten wat te drukken!

Elke tankbeurt een beetje korting

Heb je er al eens aan gedacht om een tankkaart aan te vragen? Veel mensen denken dat je enkel gebruik kan maken van tankkaarten wanneer je een bedrijfswagen hebt of zo’n kaart krijgt van je werkgever, maar dat is niet meer het geval. Als particulier en als zelfstandige kun je even goed gebruik maken van een tankkaart. Maar ook als bedrijfsleider maak je je personeel zeker blij door hen een tankkaart te geven. Er bestaan verschillende versies van tankkaarten.

Standaard tankkaart voor bedrijven

Met een gewone tankkaart kun je voordeliger tanken in tal van tankstations. Het aanvragen van zo’n tankkaart kost je niets. Buiten de voordelige brandstofprijzen, biedt zo’n kaart je nog meer voordelen. Zo kun je online goed volgen waar en wanneer je bent gaan tanken en hoeveel geld je hebt uitgegeven. Indien nodig kun je je kaart er ook makkelijk deactiveren. Via de app vind je eveneens eenvoudig terug waar de tankstations zich bevinden waar je voordelig kan tanken met je tankkaart. Indien gewenst kun je in zo’n tankstation ook mobiel betalen.

Mobility Card

Door gebruik te maken van een mobility card, combineer je alle voordelen van een standaard tankkaart met een berg extra diensten. Je kunt er bijvoorbeeld ook tol mee betalen of er het openbaar vervoer mee nemen. Internationaal reizen lukt ook met deze tankkaart.

Hybrid Card

Met een tankkaart kun je ook ons milieu een dienst bewijzen. Met een hybrid card kun je je elektrische wagen opladen in heel Europa. Uiteraard kun je ook gebruik maken van alle andere voordelen van een standaard tankkaart en de bijhorende app.

Voordelen van een tankkaart voor werkgevers

Als werkgever word je niet enkel op handen gedragen door je werknemers wanneer je hen van een tankkaart voorziet, er zijn ook nog andere voordelen. Zo betaal je met een bankkaart minder voor de brandstof die je werknemers nodig hebben wanneer ze voor hun werk de baan op moeten. Verder is zo’n tankkaart ook een controlemiddel. Je kan zien waar en wanneer je werknemers zijn gaan tanken en hoeveel je dat gekost heeft. Indien gewenst kan je er zelfs voor zorgen dat je personeel zijn kilometerstand moet ingeven voordat ze kunnen tanken. Zo blijf jij het overzicht bewaren en wordt fraude onmogelijk. Ook wanneer je werknemers de landsgrenzen over moeten, kunnen ze gebruik maken van hun tankkaarten, of toch wanneer je gebruik maakt van een multimerken-tankkaart. In dat geval kan er voordelig getankt worden in tal van tankstations in heel Europa. Door de app te raadplegen, is het dichtstbijzijnde station waar voordelig getankt kan worden zo gevonden.