Aquaball

De laatste jaren is er steeds meer fitnessapparatuur verkrijgbaar die je naar het zwembad kan meenemen. Sporten in het water is de ultieme manier om je spieren extra te trainen. Je krijgt namelijk extra weerstand door het water met bijvoorbeeld een Aquaball. Je kan deze gebruiken tijdens het sporten in het lokale zwembad. Met deze waterbal kan je letterlijk je lichaam tot het uiterste drijven in het zwembad. In de bal zelf zit namelijk ook water die zorgt voor een ultieme krachttraining. Er zijn verschillende oefeningen die je hiermee kan uitvoeren in het water.

Bestel je eigen Quaball online

De Aquaball kan je online bestellen in verschillende afmetingen. De bal helpt je bij het verbeteren weerstand in het water. Fysiotherapeuten zijn al jaren fan van de aquaball. Inmiddels heeft deze unieke bal ook z’n weg gevonden bij de mensen thuis. Deze nieuwe manier van trainen is perfect voor een lange revalidatie. Of gewoon om je spierkracht in je armen te trainen. De bal blijft op het water drijven en dit maakt het eenvoudiger om deze te gebruiken tijdens het sporten. Ga zelf aan de slag met verschillende oefeningen waarbij je de Aquaball kan inzetten en verbeter zo je eigen spierkracht.

Waterpolobal voor recreatief en sportief gebruik

Ben je een enorme fan van waterpolo? Dan kan je nu zelf aan de slag met je eigen waterpolobal. Wij hebben de waterpolobal in verschillende afmetingen in ons assortiment. Je kan deze gebruiken voor je eigen trainingen in het zwembad. Of gewoon om een recreatief potje waterpolo met je vrienden te spelen. Met de waterpolobal kan je in ieder geval een aantal worpen oefenen en het samenspel met je maten. De basis heb je in huis om aan de slag te gaan met waterpolo.

Extra grip voor in het water

De waterpolobal is natuurlijk speciaal ontwikkeld om mee te trainen in het water. De bal is voorzien van extra grip, waardoor je zelfs met natte handen de bal kan vangen. Uiteraard is de bal ook eenvoudig te hanteren in het water. De bal is echt speciaal ontwikkelt voor de sport. Je kan nu de waterpolobal zelf online bestellen en hiermee aan de slag gaan op het water. Wie weet kan je de volgende training jezelf verbeteren door de oefeningen die je in je privé tijd gedaan hebt. Uiteraard is de waterpolobal voorzien van de juiste afmetingen en het juiste gewicht volgens de officiële sportrichtlijnen.