Restube

Ben je op zoek naar een veiligheidsmiddel voor watersporters en surfers? Dan kan de Restube de ideale oplossing bieden. Je kan doormiddel van een klein heuptasje de Restube beach bij je dragen. Op het moment dat je echt in de problemen raakt trek je aan het koord. Er wordt direct een reddingsboei opgeblazen. Je kan de boet vasthouden en ervoor zorgen dat je hoofd boven water blijft. Je kan de reddingsboei van restube uiteraard ook gebruiken om de aandacht van andere watersporters te trekken. Zo geef je aan dat je in de problemen geraakt ben. Restube is één van de meest innovatieve oplossingen om watersporters in veiligheid te brengen. De restube zorgt ook voor extra zichtbaarheid als je in de problemen raakt op het water. Het is ook mogelijk om de reddingsboei extra bij te pompen met een tuutje die aan de boei vastzit.

Restube Beach is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen

De Restube is echt niet alleen verkrijgbaar voor volwassen watersporters. Kinderen kunnen er ook gebruik van maken. Hiervoor zijn zelfs speciale kinderboeien verkrijgbaar. Het principe werkt exact hetzelfde. Met een ruk aan het koortje vouw je direct de reddingsboei uit en wordt deze opgeblazen. Binnen enkele seconden kan je blijven drijven in het water. De Restube kan watersporters die in de problemen komen redden. Het grootste voordeel is dat hij in een klein heuptasje zit. Je wordt dus niet belemmerd tijdens het windsurfen of kiten. Maar zodra het nodig is blaas je de reddingsboei op en wordt je in veiligheid gebracht!

Restube is gewoon herbruikbaar

Heb je een keer gebruik moeten maken van de Restube? Dit is echt geen enkel probleem. Zodra je weer veilig aan het strand bent kan je de lucht uit de boei laten lopen. Je kan hem daarna netjes volgens de instructies weer opvouwen en in de houder plaatsen. Volg hierbij wel de instructies zodat je reddingsboei opnieuw automatisch opblaast op het moment dat je hem nodig hebt. De makers hebben hier ook een speciale video voor gemaakt om te volgen.

Bestel de Restube die bij jouw watersport hoort!

Er zijn verschillende restubes ontwikkelt voor diverse watersporten. De Restube Beach is eigenlijk bedoelt voor recreatief gebruik door volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Je kan deze gebruiken als je op open water gaat zwemmen. Kinderen kunnen de Restube Beach zelfs aan hun zwemkleding bevestigen en als redmiddel gebruiken. Bestel je eigen Restube direct online in onze webshop!