Is er een leuke Amersfoort escape room?

Heb jij zin in een spannend avontuur en lijkt een Amersfoort escape room je wel wat? Dat snappen we helemaal. Want hoewel er in bijna elke stad wel een escape room te vinden is, varieert het aanbod per stad enorm. In Amersfoort kun je hele spannende thema’s boeken vanaf een kleine groep mensen. Je beleeft er gegarandeerd een activiteit die je niet snel zult vergeten. In dit artikel vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van de escape rooms in deze mooie stad. Dus lees snel verder en maak je keuze. De meeste escape rooms zitten lang van tevoren vol. Dus als je een keuze hebt gemaakt, wacht dan niet, maar claim meteen je plek.

Groepsgrootte Amersfoort escape room

In Amersfoort escape room kun je al op avontuur met 3 personen. Wil je een leuke middag hebben samen met je kids? Dat kan en is een aanrader. Ook met grotere groepen kun je terecht in Amersfoort. Tot wel 8 personen kunnen tegelijkertijd aan een room deelnemen. En ben je met meer en vind je het prima als niet iedereen hetzelfde verhaal beleeft? Dan kun je met wel met 24 man/vrouw een mysterie oplossen.

Thema’s Amersfoort escape room

De leukste thema’s uit Amersfoort vermelden we hier. Ze zijn bloedstollend spannend en levensecht uitgevoerd. Je kunt er eentje proberen of ze gewoon allemaal beleven. De keuze is aan jou. Wij weten het wel wat we zouden doen.

Theft at the Morque

In Amersfoort escape room kom je terecht in een luguber mortuarium waar in organen wordt gehandeld. En niet op een manier die het daglicht kan verdragen. En dat is een grote chaos. Ben jij in staat om de gestolen organen terug te vinden en deze malafide praktijk te ontbinden voor er nog meer slachtoffers vallen?

The Wizard School in Amersfoort escape room

Heb jij de films van Harry Potter allemaal gezien en misschien wel meerdere keren? Stap in de wereld van de magie en ga op zoek naar foto’s uit een oud jaarboek en probeer te ontsnappen uit deze kamer. Het is een verhaal dat geschreven is voor volwassenen. Deze kamer kan echter aangepast worden zodat het een leuke beleving is voor kinderen. Wie heeft als kind er niet van gedroomd een echte Harry Potter of Hermelien te zijn?

Cabin 666

Waan je in een trekkershut in de bergen van Oostenrijk in Amersfoort escape room. Een lugubere plek die opgeschrikt is door een aantal vreemde zelfmoorden. Mensen die de cabin bezochten vertellen de vreemdste verhalen over de dingen die ze er meemaken. Het verhaal gaat dat een 12 jarig meisje dat ooit van huis is weggelopen en nooit meer gezien is, hiermee te maken heeft. Help jij de autoriteiten ontdekken wat er precies aan de hand is? Als een echte Sherlock Holms mag jij je van je beste speurneus kant laten zien zodat er niemand meer het leven laat hier. Hoe sneller jij dit geheim ontrafelt hoe beter. Er staan levens op het spel.